Welkom bij de Snippe Kids

Ramon (15), Yara (11) en Isabel (9)


 RAMON 
is een prachtvent en (meestal) heel lief voor zijn zusjes.
Hij houdt van tennis en gamen en gaat alweer naar de 3e klas van de MAVO!


YARA
is een "bijzonder" meisje zoals dat zo mooi heet. 
Ze heeft een zeldzame chromosomenafwijking; het ernstige syndroom "Pallister-Killian" (PKS). Hierdoor is ze slechthorend, heeft ze lage spierspanning waardoor ze niet zelfstandig kan zitten en staan, ze kan niet praten, niet zelf eten en spelen en ze heeft een ernstige verstandelijke beperking. Maar ze is ons lieve tevreden toppertje met een prachtige lach en we zijn heel trots op haar!
Ze gaat 8 dagdelen naar het KDC de Vuurtoren in Emmen waar ze het erg naar haar zin heeft. 

Bekijk op
YouTube de documentaire van RTV Drenthe over Yara (jan. 2010). 


ISABEL
is onze dondersteen. Een heerlijke eigenwijze meid met een pittig karakter. 
Ze heeft het heerlijk op school en speelt met alle vriendjes en vriendinnetjes uit haar klas. Nu alweer groep 5! Ze is gek op Barbies en eenhoorns. Ze is heel zorgzaam voor Yara. 
Samen met de ouders van Fleur (PKS) hebben wij een Nederlandse Pallister-Killian Stichting opgericht: Stichting PKS Kids Nederland. Bezoek de website!
Sandra maakt haarknipjes voor je lieve meid. Een deel van de opbrengst gaat naar PKS Kids Nederland, het overige is bestemd voor speciaal (spel)materiaal voor Yara. Kijk op de website! www.yaraswinkeltje.nl
Sinds november 2015 gebruiken we heerlijke oliën voor Yara. Ze doet het er zó goed op. Ze is sinds die tijd gewoon uit het ziekenhuis gebleven! Ze is fit en vrolijk en heeft geen antibiotica meer nodig. En dat alleen maar door een olie onder haar voeten aan te brengen. Wat een super product en dat puur uit de natuur. Via Sandra kun je ze bestellen. Facebook Oilcompass of mail naar ssnippe@ziggo.nl
Eric is in zijn vrije tijd sportverzorger bij ZZVV maar doet ook sportverzorging, massage en triggerpoint therapie aan huis! De opbrengst hiervan gaat naar Yara. 
www.triggerpointmassagesleen.nlIn ons dagboek `vertellen` de kids hun eigen verhaaltje. Zo krijg je een kijkje in ons gezinsleven met een bijzonder kindje waarbij het er gelukkig vaak ook héél normaal aan toe gaat.

We vinden het erg leuk om reacties en post te ontvangen, dit waarderen we zeer en geeft ons veel steun. Dus schroom niet en laat een berichtje achter in het gastenboek of bij het dagboekstukje. 

Veel leesplezier!

U kunt ons mailen op ssnippe@ziggo.nl

Meer over de kids...